socialbanner

Turnbrons voor Ayana Hofman in regionale finale

Tuesday 10 April 2018

Turnbrons voor Ayana Hofman in regionale finale

Een zestal turnsters van Gymnastiekvereniging De Zeesterren turnsen zaterdag 7 april in de regionale finale toestelturnen voor Gelderland Midden in de 4e divisie in Beekbergen. Na goede resultaten in de drie plaatsingswedstrijden hadden zij een plaats verdiend in deze finale.

Over het algemeen verliep de wedstrijd voorspoedig en waren er prachtige oefeningen te zien van de Zeewolder turnsters. Helaas ging ook een aantal dingen die tijdens de trainingen van de afgelopen weken erg goed gingen nu niet geheel naar wens. Strenge juryleden, toch iets meer zenuwen dan voor een gewone wedstrijd speelden hen parten. Maar het bereiken van deze finale was natuurlijk op zich al een goede prestatie. In de categorie instap, meisjes geboren in 2009, viel Ayana Hofman, ondanks een foutje op brug ongelijk toch in de prijzen, blij mocht ze de bronzen medaille in haar categorie in ontvangst nemen. Op het onderdeel sprong werd zij 1e en op balk 2e.

De andere dames, zusjes Hannah en Eunice van ’t Wout, Kate van der Flier, Cherisha van Geene en Tessa Sluijter behaalden geen podiumplaatsen. Wel was er voor Tessa een mooie 1e plaats op sprong. Voor Ayana betekent dit resultaat dat zij ook op zaterdag 21 april mag turnen in de Districtsfinale in Winterswijk. Voor meer informatie via: www.zeesterren.nl

Op de foto staan de finalisten v.l.n.r. Hannah van ’t Wout, Ayana Hofman, Eunice van ’t Wout, Cherisha van Geene, Tessa Sluiter en Kate van der Flier.

 

 

 

 

Turnbrons voor Ayana Hofman in regionale finale    Turnbrons voor Ayana Hofman in regionale finale    Turnbrons voor Ayana Hofman in regionale finale