socialbanner

‘Urban Sketching’ de creatieve trend van het moment

Thursday 12 April 2018

‘Urban Sketching’ de creatieve trend van het moment

Bent u creatief en houdt u van tekenen? Meld u dan aan voor “Urban Sketching”, een nieuwe activiteit aangeboden vanuit het Puur Zeewolde programma.  Zaterdag 26 mei, 2 en 9 juni vinden er op diverse locaties in het centrum, workshops plaats.  Deelname is gratis (inclusief tekenblokje met potlood / fineliner).

Bij Urban Sketching begint u met het goed opnemen van de locatie, een beetje sfeer proeven en observeren. Daarna start u met een grove potloodschets; zo kunt u letten op de juiste verhoudingen en verdeling over het tekenvlak. Vervolgens kiest u het materiaal waarmee u uw ontwerp verder in detail wilt uitwerken. Dit kan zijn met een fineliner, vulpen, tekenpotloden of viltstift. De schetsen kunnen na iedere workshop ingeleverd worden voor deelname aan de schetswedstrijd. De prijswinnaars worden tijdens het evenement “Beleef Puur Zeewolde”, op zaterdag 9 juni bekend gemaakt. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen ouder dan 10 jaar.

Locaties van de workshops zijn: zaterdag 26 mei: Haven Zeewolde of Restaurant The Lux (bij slecht weer);
zaterdag 2 juni Kerkplein of Oude Bieb (bij slecht weer); zaterdag 9 juni: Atol/Woldstrand of Strandpaviljoen KaapFlevo (bij slecht weer).

Try-out locaties tijdens Boer zoekt burgerdag’ op zaterdag 21 april (vrije inloop) bij Fruithal Smits, Sterappellaan 29 en Bloembollen en Akkerbouwbedrijf Wim Klink, Reigerweg 14.

Aanmelden voor de workshops kan via email naar: info@femkado.nl

 

 

‘Urban Sketching’ de creatieve trend van het moment    ‘Urban Sketching’ de creatieve trend van het moment    ‘Urban Sketching’ de creatieve trend van het moment