socialbanner

‘Urban Sketchen’ tijdens Tulpenroute Flevoland

Sunday 14 April 2019

‘Urban Sketchen’ tijdens Tulpenroute Flevoland

Urban sketching (tekenen op locatie) is over de hele wereld populair. Tekenen dwingt om stil te staan, goed te kijken en de omgeving en alles wat daarin gebeurt echt in u op te nemen. U kunt sfeer in uw tekeningen brengen, maar ook situaties die u meemaakt vastleggen.  Vorig jaar werd er tijdens Puur Zeewolde, puur plezier evenement gestart met te schetsen en dat is zo goed bevallen dan ze het nu weer herhalen. Inmiddels staan vier (gratis) workshops ingepland.

De eerste workshop staat gepland tijdens te Tulpenroute Flevoland op zaterdag 20 april bij Fruithal Smits bij het tulpenplukveld aan de Sterappellaan 29 van 11.00-14.00 uur. Gevolgd door een workshop op woensdagmiddag 24 april bij Boer Sjaak aan het Nulderpad 6 van 11.00-14.00 uur. De andere workshops staan ingepland op zaterdag 8 juni tijdens het Festival Beleef Puur Zeewolde op het Kerkplein van 14.00-16.00 uur en op zaterdag 31 augustus bij de Aanloophaven (Raadhuisplein).

Net zoals vorig jaar wil Puur Zeewolde uw kijk op Zeewolde graag delen met anderen. Hieraan is een kleine laagdrempelige wedstrijd verbonden. Van alle schetsen worden foto’s gemaakt en gedeeld via social media. Vanaf 31 augustus kan er dan per categorie (10 tot en met 16 jaar en 17 jaar en ouder worden) via facebook op de mooiste schets gestemd worden.

De workshop is gratis toegankelijk voor iedereen ouder dan 10 jaar. De organisatie is in handen van Femkado in samenwerking met Hobby-Time.

Aanmelden oor één van de workshops is gewenst via: www.femkado.nl/contact

 

 

 

‘Urban Sketchen’ tijdens Tulpenroute Flevoland    ‘Urban Sketchen’ tijdens Tulpenroute Flevoland    ‘Urban Sketchen’ tijdens Tulpenroute Flevoland