socialbanner

Roter Vlechtersbedrijf voor een betrouwbare fundering

Zolang er gebouwd wordt, of dat nu een groot nieuwbouwproject is of een aanbouw aan de woning; voor een goede fundering heb je ijzervlechtwerk nodig. “De fundering is immers de basis van je bouwwerk. Als dit niet goed is, bestaat er grote kans dat het gaat verzakken”, aldus Roel Scheuter van Roter Vlechtersbedrijf. De ondernemer startte in 1999 als eenmanszaak. Nu, bijna 14 jaar later, bestaat het bedrijf uit 12 enthousiaste medewerkers. Twee jaar geleden verhuisde Roter Vlechtersbedrijf van Putten naar het bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. Het kantoor met daaraan een grote productiehal is te vinden aan de Eenspan 17.

IJzervlechten, ook wel betonstaalvlechten genoemd, is specialistisch vakwerk. Hiervoor is men bij Roter Vlechtersbedrijf aan het juiste adres. Roter Vlechtersbedrijf is specialist in het herstellen van funderingen, Prefab gelaste wapening, het leveren en aanbrengen van wapeningsstaal voor alle voorkomende wapeningsconstructies tot aan het leveren en aanbrengen van complete funderingen, inclusief de bekisting, wapening en beton! Roter zorgt tevens voor trillingsvrij heien en het storten en afwerken van betonvloeren.

Voor het beton werkt Roter nauw samen met Jansen Beton in Zeewolde. “Voordeel daarvan is dat we altijd snel beton hebben”, aldus Roel.

Opdrachten worden door Roter door heel Nederland uitgevoerd. Deze variëren onder meer van grote nieuwbouwprojecten, het herstellen van verrotte funderingen, bouwen van kelders tot het realiseren van woningaanbouw, groot en klein. Maar ook voor tuinafrastering van betongaas, pergola of prieel biedt Roter mogelijkheden. “In onze productiehal kunnen wij namelijk alle soorten vormen van betonstaal maken”, licht Roel toe.

Roter werkt samen met aannemers, maar particulieren kunnen ook rechtstreeks bij Roter terecht. “Dat kan de klant een flink prijsvoordeel opleveren, dat kan oplopen tot wel 30%!” 

Erkend leerbedrijf

IJzervlechten is een fysiek zwaar beroep. Vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. Als erkend leerbedrijf biedt Roter Vlechtersbedrijf leerlingen de mogelijkheid het vak in de praktijk te leren. “Wij willen ze graag hebben! We hebben nog steeds een vacature uitstaan voor een leerling, dus men kan zich aanmelden!”

Voor meer info: Roter Vlechtersbedrijf, Eenspan 17, Zeewolde, 036-7630418, www.rotervlechtersbedrijf.nl, info@rotervlechtersbedrijf.nl

Roter Vlechtersbedrijf voor een betrouwbare fundering    Roter Vlechtersbedrijf voor een betrouwbare fundering    Roter Vlechtersbedrijf voor een betrouwbare fundering