socialbanner

Extra concert “Stemmen” Hoving&vanGaal

dinsdag 15 mei 2018

Extra concert “Stemmen” Hoving&vanGaal

Het schrijversduo Willem Hoving en Frank van Gaal heeft, na de concerten in De Kluit in 2016 een nieuw muzikaal programma gemaakt. Vanwege de grote animo is besloten om, naast het concert op 2 juni a.s, een extra concert in te plannen op zaterdag 9 juni.

Deze keer heeft het programma de titel “Stemmen”. Stemmen als menselijke "stemmen" die een al dan niet mooi geheel kunnen vormen.  Maar ook in de zin van tot vreugde, verdriet, tevredenheid enzovoort. Dan is er ook nog de "stem" als uiting van een individuele opvatting ergens over. Kortom, een begrip dat Hoving&vanGaal weer inspireerde om een mooi concert samen te stellen met (nieuw en oud) eigen materiaal, maar ook met bestaand werk.

Dit jaar hebben is er een greep gedaan uit het rijke Nederlandstalige repertoire. Er wordt wederom gewerkt met een band, bestaande uit professionele muzikanten en soliste. Ook het speciaal voor dit concert samengestelde projectkoor zal een prominente rol vervullen.

Het concert “Stemmen” wordt op zaterdag 2 juni om 20.00 uur en zaterdag 9 juni 20.00 uur uitgevoerd in de De Kluit, Gedempte Gracht 5. Kaarten kosten 12.50 euro per stuk en kunnen worden besteld via email naar hovingvangaal@gmail.com

 

 

Extra concert “Stemmen” Hoving&vanGaal    Extra concert “Stemmen” Hoving&vanGaal    Extra concert “Stemmen” Hoving&vanGaal