socialbanner

IVN Natuurontdekkingstocht voor jong en oud

dinsdag 15 mei 2018

IVN Natuurontdekkingstocht voor jong en oud

IVN Zeewolde organiseert zondagmiddag 20 mei een natuur ontdektocht voor jong en oud, nadrukkelijk gericht op kinderen maar zeker ook interessant voor ouders, gezinsleden, oma’s en opa’s. De ontdekkingstocht vindt plaats bij de Roode Schuur aan de Dasselaarweg 29.

U gaat in een klein groepje op stap met de nodige attributen (bingokaart, planten verzamelrek, routekaart, houtskool, zoekkaart, papier enzovoort) en krijgt allerlei opdrachten mee. Terug bij de Roode Schuur kun u overleggen met anderen over wat u gevonden heeft en de antwoorden op de vragen vinden.

Natuurontdekkingstocht, zondag 20 mei kunt u straten tussen 13.00 – 14.00 uur van de Roode Schuur. Wilt u meedoen aan de Natuurontdekkingstocht, zorg dan dat u op tijd bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 bent. Er kunnen maar een beperkt aantal groepen op stap. Neem vader en/of moeder, oma en/of oma mee, zo ga je als groep de natuur in (zonder IVN natuurgids).

Voor meer informatie bij Bernadette Hofman via telefoon: 06 28308512 of www.ivn.nl/afdeling/zeewolde.

 

 

 

IVN Natuurontdekkingstocht voor jong en oud    IVN Natuurontdekkingstocht voor jong en oud    IVN Natuurontdekkingstocht voor jong en oud