socialbanner

‘Sport en Vet’ het nieuwe evenement in Zeewolde

dinsdag 15 mei 2018

‘Sport en Vet’ het nieuwe evenement in Zeewolde

Het nieuwe evenement Sport en Vet dat vrijdag 15 juni wordt gehouden is een feit. In teamverband ga je de competitie aan met andere teams op een parcours. De uiteindelijke winnaar krijgt een supervette trofee.

Het parcours bestaat uit opblaasbare attracties. In totaal zijn er 10 verschillende attracties die overwonnen dienen te worden. De attracties bestaan uit stormbanen, behendigheidsbanen, levend tafelvoetbal, sjoelen, tobbedansen, flip it. De attracties zijn voor iedereen te doen. Na de battle is er voor iedereen nog een mogelijkheid om gezellig wat te eten en te drinken en vooral na te genieten van deze avond.

Sport en Vet start om 19:00 op het evenemententerrein en zal rond 21:30 afgelopen zijn. Om mee te kunnen doen is het de bedoeling om een team te maken van 6-8 mensen. Inschrijven kan via email naar: inschrijven@sport-vet.nl. De kosten voor de avond zijn 15,- per team. Let op vol=vol, dus wacht niet te lang.

Wilt u helpen als vrijwilliger of als sponsorpartner iets betekenen voor Sport en Vet, neem dan contact op via email: info@sport-vet.nl.

 

 

‘Sport en Vet’ het nieuwe evenement in Zeewolde    ‘Sport en Vet’ het nieuwe evenement in Zeewolde    ‘Sport en Vet’ het nieuwe evenement in Zeewolde