socialbanner

Triathlon voor senioren (55+)

dinsdag 15 mei 2018

Triathlon voor senioren (55+)

Zeewolde Endurance organiseert vrijdag 22 juni de Senior Triathlon. Een recreatieve triathlon is voor senioren vanaf 55 jaar. De Senior Triathlon is samen met de No Limit Triathlon onderdeel van de Challenge for All een nieuw onderdeel binnen het programma van de Zeewolde Endurance. Hiermee is triathlon werkelijk voor iedereen.

Bij de Senior Triathlon wordt in een ongedwongen tempo 30 minuten gezwommen, 25km gefietst en 5km gewandeld. In tegenstelling tot de reguliere triathlon kunnen ze hier ruim de tijd voor nemen. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen de deelnemers samen op het feestelijke finish-plein bij de Ravelijn. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook de Nederlandse kampioenen zullen finishen.

Gezelligheid en plezier in het samen bewegen staat hierbij voorop. Zwemmen doet ieder op zijn eigen manier en intensiteit. Fietsen kan gewoon op een toerfiets, mits men het tempo niet te hoog opgooit mag men zelfs op de e-bike! Ook het wandelen gaat in een passend tempo. Bent u 55 jaar of ouder, sportief ingesteld en in voor een unieke uitdaging? Meld u zich dan nu aan! De kosten voor de Senior Challenge zijn € 10,- per persoon. Dit is inclusief koffie en thee bij ontvangst en na het zwemmen, een lunch en een medaille. Voor meer informatie en aanmelden via www.zeewolde-endurance.nl. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Voor wie zich optimaal wil voorbereiden op de Senior Challenge, bieden de betrokken sportverenigingen een oefenprogramma aan waar alle deelnemers zich voor aan kunnen melden.

 

 

Triathlon voor senioren (55+)    Triathlon voor senioren (55+)    Triathlon voor senioren (55+)