socialbanner

Verrassende nieuwe serie Eastborn boxspringbedden bij Van den Hoorn

dinsdag 15 mei 2018

Verrassende nieuwe serie Eastborn boxspringbedden bij Van den Hoorn

Vernieuwend en verrassend. Zo kun je de nieuwste serie boxspringbedden van Eastborn, wel noemen. De standaard boxspring en matras heeft plaats gemaakt voor een ‘customized’ boxspringbed.. Van materiaalkeuze tot kleur en van afwerking tot techniek; Eastborn maakt de bedden helemaal naar je eigen persoonlijke stijl en aangepast naar je eigen perfecte slaaphouding. Dat geldt voor het hele bed, van hoofdbord, boxspring tot matras. Op die manier creëer je je eigen unieke bed

Het ‘customizen’ begint al bij het hoofdbord. Deze is verkrijgbaar in diverse stijlen en (design)vormen. Vervolgens kun je nog kiezen uit verschillende stoffen (in meerdere prijsklassen), kleuren en prints. Bijzonder is dat je je eigen print kunt bedenken! Als je een foto in hoge resolutie kunt aanleveren is veel mogelijk. Het leuke is dat je de print ook op de boxspring en het matras kunt doorvoeren. Afhankelijk van de print zijn de mogelijkheden legio. Zo heeft Eastborn een boxspring met een print van Delftsblauwe tegeltjes! Gedurfd, maar wel heel origineel!

Eastborn maakt het steeds gemakkelijker om een perfect bed uit te kiezen. Voor de nieuwe serie, bestaande uit drie verschillende type boxsprings, is de keuze sterk vereenvoudigd. Alle boxsprings zijn leverbaar in zowel een vaste uitvoering als elektrisch verstelbaar. Die vereenvoudiging geldt ook voor de matrassen. Eastborn biedt keuze uit vier soepele en vier stevige matrassen, in verschillende prijsklassen en ieder met hun eigen eigenschappen, zodat het matras, net als de boxspring, op de persoon kan worden afgestemd. Een comfortabel topdekmatras, met keuze uit diverse opties, maakt dat een Eastborn-bed slaapt als geen ander! 

Als ‘finishing touch’ kan de nieuwe Eastborn verder verfraaid worden met luxe sierstiksel patronen of accentbiezen en is ook het type poot van de boxspring aan te passen op de uitstraling van de slaapkamer. Om het plaatje nog completer te maken biedt Eastborn diverse bijpassende accessoires zoals nachtkastjes, verlichting en hockers.

Van den Hoorn Meubelen is al 25 jaar dealer van Eastborn. Eastborn is 100% Nederlands fabricaat. “Wij zijn er zeer over te spreken”, aldus Bert van den Hoorn. “Het is een bed van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke middenklasse prijs.” Naast Eastborn levert Van den Hoorn ook boxsprings van Van Landschoot (Belgisch fabricaat) en Wellington (ook Nederlands fabricaat).   

Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop gerust eens vrijblijvend de showroom binnen voor informatie (Planetenveld 43), kijk op de website: www.vandenhoornmeubelen.nl,  of bel 0341-352251.

 

 

Verrassende nieuwe serie Eastborn boxspringbedden bij Van den Hoorn    Verrassende nieuwe serie Eastborn boxspringbedden bij Van den Hoorn    Verrassende nieuwe serie Eastborn boxspringbedden bij Van den Hoorn