socialbanner

B&B op Flevo-Natuur deelnemer in verbouwingsprogramma Hotel Rules

dinsdag 14 mei 2019

B&B op Flevo-Natuur deelnemer in verbouwingsprogramma Hotel Rules

Op Net5 start vanaf woensdag 15 mei a.s. om 20.30 uur een nieuw verbouwingsprogramma; Hotel Rules, waarin vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast rigoureus verbouwen. Een van de vijf deelnemende koppels komt uit Zeewolde. Dit team wordt gevormd door Ilse en Jerry (team groen), die op naturistenpark Flevo-Natuur hun chalet uitbaten als bed & breakfast De Buizerd.

De van oorsprong Amsterdamse Ilse (52) en Jerry (60) wonen alweer 16 jaar op Flevo Natuur; een uitgestrekt naturistenpark, prachtig gelegen midden in het groene Horsterwold. Toen twee jaar geleden het jongste kind de deur uit ging, ontstond bij hen het idee om af en toe een kamer te verhuren. Naturistenpark Flevo-Natuur ging hiermee akkoord. “Een B&B op een vakantiepark is al uniek, laat staan op een naturistenpark”, geeft Ilse aan. “We zijn dan ook de enige in Nederland.”

Het stel had eigenlijk net een verbouwing achter de rug, toen Ilse de oproep voor deelnemers aan het nieuwe programma Hotel Rules voorbij zag komen. “Omdat we ondanks onze verbouwing dingen tegenkwamen die we toch nog veranderd wilden zien, besloot ik ons aan te melden”, vertelt ze. “Tot onze schrik, maar ook plezier, kregen we direct een mail terug dat ze langs wilden komen en werden we vervolgens uitgekozen om aan het programma mee te doen.” 

De uitdaging bij Hotel Rules is dat de deelnemende koppels elkaar niet kennen. In elke aflevering overhandigt een stel de sleutels van hun eigen onderneming aan de vier andere rivaliserende duo’s. De enige invloed die de eigenaren hebben op de verbouwing zijn de ‘hotelregels’: de do’s en don’ts zoals bepaalde stijlen, kleuren of materialen die wel of juist niet terug mogen komen in hun hotel of B&B. Het is aan de overige koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren. Onder tijdsdruk kregen verschillende ruimtes een complete make-over. “Het is wel weer een stapje hoger dan het voorgaande programma House Rules NL”, laat Ilse weten. De verbouwingen in Hotel Rules zijn vanaf 15 mei wekelijks om 20.30 uur te volgen bij Net5. Op 3 juli a.s. is de finale. Tijdens deze live-uitzending kan er door het publiek gestemd worden. Ilse: “Wij hopen dat veel mensen gaan kijken en gaan stemmen!”

Foto: Net5

B&B op Flevo-Natuur deelnemer in verbouwingsprogramma Hotel Rules    B&B op Flevo-Natuur deelnemer in verbouwingsprogramma Hotel Rules    B&B op Flevo-Natuur deelnemer in verbouwingsprogramma Hotel Rules