socialbanner

Hippiemarkt; stranduitje voor het hele gezin

dinsdag 14 mei 2019

Hippiemarkt; stranduitje voor het hele gezin

Het strand van Zeewolde is op zondag 26 mei a.s., de laatste dag van het jaarlijkse Beachfestival, het decor voor een sfeervolle Hippiemarkt. Toegang is gratis. Met wat er allemaal te doen is, is de Hippiemarkt zeker een van de leukste stranduitjes voor het hele gezin! Lekker slenteren langs de vele vrolijke, bijzondere en veelal uniek uitgedoste kramen voor o.a. kleding, accessoires, woondecoratie, lifestyle- en beautyproducten. Tussendoor een terrasje pakken tussen de foodtrucks of bij restaurant Fika (v/h KaapFlevo), maar je kunt natuurlijk ook even lekker neerploffen op een van de hippe en sfeervolle loungeplekken die op verschillende plekjes op het strand ingericht worden met behulp van bankstellen, stoelen en kleden! Om de sfeer compleet te maken zorgt DJ Morris met zijn passende beats op de achtergrond voor dat heerlijke lazy Ibiza-gevoel.   

Voor de jongste bezoekertjes is vaak alleen al de combinatie van zand en water voldoende om zich te vermaken. Maar met een springkussen en een zweefmolen erbij wordt een bezoekje aan de Hippiemarkt nog veel leuker!

De Hippiemarkt gaat van start om 12.00 uur en gaat, op veler verzoek, iets langer door dan voorgaande jaren, nl. tot 20.00 uur. Dat geeft bezoekers ruim de gelegenheid om een hapje te blijven eten. Er is voor ieders smaak wel iets te vinden, variërend van een bordje poffertjes, steenovengebakken pizzapunt, sappige hamburger tot een grote puntzak verse frites en als toetje een lekker ijsje!  

De Hippiemarkt geldt als afsluiter van het 3-daagse Beachfestival, dat op vrijdag 24 mei om 19.00 uur al begint. De kaartverkoop loopt als een trein. “Er zijn wat geluiden dat de kortingscodes voor de vrijdagavond via Domino’s niet altijd goed werken via bepaalde browsers”, laat mede-organisator Erik Tigelaar weten. “Mensen bij wie dit het geval is, kunnen dat even melden via info@beachfestivalzeewolde.nl, dan maken wij dat in orde.” 

Voor wie gebruik wil maken van de gratis entree op zaterdag (terrein open vanaf 15.00 uur) door vóór 17.00 uur binnen te komen én te blijven, is het zaak om op tijd te komen. “De kaartverkoop loopt namelijk zo goed dat we het maximaal aantal van 250 gratis toegangskaarten moeten beperken. Dat heeft alles te maken met de vergunning voor het maximale aantal bezoekers die we mogen toelaten op het terrein.” Zeker zijn van je bezoekje aan het Beachfestival? Bestel dan je kaartje van te voren online via www.beachfestivalzeewolde.nl of https://bit.ly/2VntrNy.

Hippiemarkt; stranduitje voor het hele gezin    Hippiemarkt; stranduitje voor het hele gezin    Hippiemarkt; stranduitje voor het hele gezin