socialbanner

Kraamfeest op de MMM Zorgboerderij

dinsdag 14 mei 2019

Kraamfeest op de MMM Zorgboerderij

De MMM Zorgboerderij van stichting Triade organiseert dit jaar weer een echt kraamfeest en wel op 18 mei. Dit is niet alleen om de geboorte van de lammetjes te vieren maar ook is het terrein feestelijk aangekleed met verschillende kramen. Bij één van deze kramen kunt u kennis maken met de nieuwe, zelf verbouwde vrucht, de Yacon. U krijgt informatie hoe gezond dit is en kunt proeven hoe lekker het smaakt. IVN zal aanwezig, waar u zelf azijn kunt maken en ze zullen kruiden verkopen. Daarnaast verkoopt de MMM zelfgemaakte cadeautjes en fruit van Fruitbedrijf Smits.

Voor de kinderen staat het springkussen klaar, is er een ballonartiest, zijn spelletjes te doen, grabbelen en schminken, speurtocht en kleurwedstrijd. Natuurlijk wordt iedereen verwend met limonade en lange vingers met muisjes. U kunt uw trek stillen met een warme pannenkoek of een stukje Canadese plaatappeltaart op het gezellige terras. De 18 holes midgetgolfbaan is gerenoveerd en deze dag mag iedereen voor een klein bedrag de baan uitproberen. Om 10.00 uur worden de schapen geschoren. U kunt ook gaan kijken in de winkel waar onder andere sappen, thee en streekproducten verkocht worden. Alle inkomsten komen ten goede aan het onderhouden en ontwikkelen van de MMM Zorgboerderij waar ze een fijne dagbesteding kunnen bieden aan mensen die dat nodig hebben.

Het Kraamfeest bij MMM Zorgboerderij aan Gelderseweg 30, begint om 10.00 uur en zal eindigen om 16.00 uur. Tip in verband met beperkte parkeermogelijkheden: Ga op de fiets.

Kraamfeest op de MMM Zorgboerderij    Kraamfeest op de MMM Zorgboerderij    Kraamfeest op de MMM Zorgboerderij