socialbanner

Clinics en trainingen ter voorbereiding op de Zeewolde Endurance

Tuesday 12 June 2018

Clinics en trainingen ter voorbereiding op de Zeewolde Endurance

Met een goede voorbereiding heb je dubbel plezier. Tijdens het evenement en vooraf! De Zeewolde Endurance komt nu met rasse schreden dichterbij en komende weken zijn er verschillende mogelijkheden voor trainingen en clinics. Voor zowel startende als ervaren sporters. Deelnemers aan de Triathlon for All kunnen vrijdagochtend nog aansluiten bij een fietstocht georganiseerd door de WTC.

Voor het wandelen mogen ze aansluiten bij de wandeltrainingen van de Atletiekvereniging.

Deelnemers aan de triathlon of de 10EM kunnen tot aan de Zeewolde Endurance gratis meedoen met de looptrainingen van deze zelfde vereniging. Ook voor jeugd staan er een aantal clinics en trainingen op de kalender. Dinsdag 19 juni staat voor hen een clinic zwemmen op het programma, op woensdag 20 juni een wisseltraining fietsen-hardlopen. Een mooie gelegenheid om samen nog even alles door te nemen. Voor meer informatie via: www.zeewolde-endurance.nl.

 

 

Clinics en trainingen ter voorbereiding op de Zeewolde Endurance    Clinics en trainingen ter voorbereiding op de Zeewolde Endurance    Clinics en trainingen ter voorbereiding op de Zeewolde Endurance