socialbanner

Interactieve fotospeurtocht ‘100 jaar Zuiderzeewet’

Monday 11 June 2018

Interactieve fotospeurtocht ‘100 jaar Zuiderzeewet’

Het is tot en met 30 juni a.s. mogelijk om mee te spelen met de interactieve fotospeurtocht “100 jaar Zuiderzeewet”. Met deze speurtocht kunt u op zoek naar vijftien foto’s met bijbehorende vraag. De historische foto’s zijn te vinden in de diverse etalages verspreid over het centrum.

“Zeewolde is nog lang geen 100 jaar oud, maar wij wilden wel iets leuks doen voor deze gelegenheid. Dus samen met Puur Zeewolde een quiz bedacht met foto's uit de geschiedenis van Zeewolde”, aldus Wilma Koekoek (Gemeente Zeewolde). “Op 14 juni is het 100 jaar geleden dat de Zuiderzeewet is vastgesteld.

De speurtocht is interactief en wordt gespeeld via de smartphone met behulp van de gratis TOURtoDOplus app. Beschikbaar via de app-stores. De tour start door middel van TOURcode 608962. Aan het eind van het spel ziet u het resultaat van uw tour.

De fotospeurtocht is ook verkrijgbaar op papier bij de receptie in het gemeentehuis of in de Oude Bieb. U kunt de speurtocht ook downloaden via:  www.zeewolde.nl/zuiderzeewet

De foto is van cc by het Flevolands Archief, Rijksdienst voor de IJsselmeerpolders, Huizinga.

 

 

Interactieve fotospeurtocht ‘100 jaar Zuiderzeewet’    Interactieve fotospeurtocht ‘100 jaar Zuiderzeewet’    Interactieve fotospeurtocht ‘100 jaar Zuiderzeewet’