socialbanner

Laatste mantra-avond van het seizoen

Tuesday 12 June 2018

Laatste mantra-avond van het seizoen

In de Verbeelding staat vrijdag 15 juni alweer de laatste mantra-avond van dit seizoen onder leiding van Frans Meijer op het programma. Deze avond is voor iedereen die het mantra zingen eens wil ervaren, maar ook voor wie er al vaker is geweest.

Een mantra is een gedicht een woord of tekstregel die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Mantra’s klinken diep in het lichaam door en brengen verbinding tussen het innerlijke en uiterlijke leven tot stand. Juist door hun eenvoud en herhaling ontwikkelen zich als vanzelf de mooiste stromen van patronen en samenklanken, als golven van de ziel.

Een paar ervaringen van mensen die al vaker hebben deelgenomen zijn: “Het zingen van mantra’s is telkens weer een heerlijke bevrijdende ervaring.” “Het helpt je om los te komen van je dagelijkse gedachten, je stress en je zorgen.” Het opent een deur naar de stilte, geeft ruimte aan je eigen innerlijke klank en het geeft je positieve energie.”

Frans Meijer: “Voor mij is elke avond weer een verrassing. Elke keer ben ik weer verwonderd over de bijzondere samenklanken die juist door alle eenvoud ontstaan en word ik geraakt door puurheid en de harmonie”.

Mantra avond, vrijdag 15 juni van 19.30 tot 21.00 uur in de Verbeelding. De avond begint met een korte warming-up. Daarna worden zes à zeven mantra’s gezongen, afgewisseld met momenten van verstilling. Deelname kosten zijn € 10,00 per persoon. Aanmelden via e-mail naar: info@labyrintflevoland.nl. Voor deze avonden geldt een minimum van 15 deelnemers.

Voor meer informatie via: www.labyrintflevoland.nl 

 

 

 

 

 

Laatste mantra-avond van het seizoen    Laatste mantra-avond van het seizoen    Laatste mantra-avond van het seizoen