socialbanner

Strandvolleybaltoernooi 2018

Tuesday 12 June 2018

Strandvolleybaltoernooi 2018

Volleybalvereniging Zeewolde organiseert zaterdag 16 juni voor de 27e keer het strandvolleybaltoernooi op het Woldstrand. Teamgenoten, familieleden, buren, vrienden of klasgenoten dag elkaar die dag uit voor een sportieve, gezellige strijd op het strand.

Er zijn verschillende wedstrijdvormen en niveaus waarvoor teams kunnen worden aangemeld: twee tegen twee (heren, dames en gemengd), drie tegen drie (A- en B-jeugd en senioren) en vier tegen vier (gemengd, zowel laag als hoog). Inschrijving kost €25,00 per team, voor de A B-jeugd is het inschrijfgeld €10,00 per team. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Ook voor de jongste jeugd, Cool Moves niveau 5 en 6 en de C-jeugd, is er een poule. Een deelnemend team bestaat uit 3 spelers. Inschrijving voor deze teams is gratis. Voor hen geldt: opgeven is meedoen.

De hoofdsponsors van het Strandvolleybaltoernooi 2018 zijn Zeewolde Actueel, Kappenberg Accountancy & Advies en Wolter Koops Internationaal Transport.

Het Strandvolleybaltoernooi wordt ieder jaar door de Volleybalvereniging Zeewolde georganiseerd. Aanmelden voor het SVT 2018 kan nog tot en met vrijdag 15 juni via: www.volleyzeewolde.nl, tabblad Beach Volleybal. ?

Voor meer informatie via email naar:  evenementen@volleyzeewolde.nl.

 

 

 

 

Strandvolleybaltoernooi 2018    Strandvolleybaltoernooi 2018    Strandvolleybaltoernooi 2018