socialbanner

3e internationale BBQ wedstrijd

Wednesday 12 June 2019

3e internationale BBQ wedstrijd

De 3e internationale Suydersee BBQ contest wordt zaterdag 31 augustus op het scoutinglandgoed aan het Nulderpad. Op dit moment hebben 25 teams uit alle windstreken zich al aangemeld om aan dit wedstrijdspectakel mee te doen.

Naast de BBQ wedstrijd vinden er vele andere activiteiten plaats, zoals een kwaliteitsslager die een demonstratie varken uitbenen geeft. Hij zal vertellen over snijtechnieken en hoe het vlees het beste bereid kan worden. Net als voorgaande jaren zullen de uilen aanwezig zijn, waarmee u tegen een kleine vergoeding op de foto kan. Gratis is alle informatie die de eigenaren u geven ten aanzien van het leven van de uilen. Ook zal er een groot foodplaza zijn, waar u saté’s van de BBQ kunt kopen, of hamburgers en broodjes pulled pork.  Ook dit jaar zal er op verschillende tijden op de dag een wijnproeverij en een bierproeverij worden georganiseerd door Mitra. U kunt zich hiervoor inschrijven bij de kassa op het terrein op de dag zelf.

Muziek is ook dit jaar weer in handen van Flex Party Service. De live optredens zullen verzorgd gaan worden door onder andere Mike Klein en een Blues Band.

Vanaf het Flevoplein zal zaterdag 31 augustus gratis de gele schoolbus  rijden om u van Zeewolde of het RCN-terrein naar het scoutinglandgoed te brengen en weer terug.  Op het scoutinglandgoed kunt u vervolgens plaats nemen in het fluistertreintje van Staatsbosbeheer die u naar het evenemententerrein zal brengen.

De organisatie van Suydersee BBQ contest  zoekt nog vrijwilligers om zaterdag 31 augustus te helpen. Voor informatie en het aanmelden als vrijwilliger kan via: www.suydersee-bbq.nl

 

 

3e internationale BBQ wedstrijd    3e internationale BBQ wedstrijd    3e internationale BBQ wedstrijd