socialbanner

Politie zoekt getuigen van verlaten plaats ongeval

Wednesday 12 June 2019

Politie zoekt getuigen van verlaten plaats ongeval

Zondag 9 juni heeft even na 12:00 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaatsgevonden op de rotonde Knardijk/Ganzenweg. Na de aanrijding ontstond een achtervolging over de Knardijk West in Harderwijk. De politie is een onderzoek gestart en is opzoek naar getuigen. Bij de aanrijding was een blauwe Mazda en een rode Peugeot betrokken.

Direct na de aanrijding op de rotonde ging een van de bestuurders er vandoor, waarna de andere de achtervolging inzette. De politie heeft intussen met getuigen van de achtervolging gesproken. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd vóór de achtervolging, is de politie is specifiek op zoek naar getuigen van de aanrijding op de rotonde Knardijk/Ganzenweg.

Heeft u op zondag 9 juni even na 12:00 uur de aanrijding en het verlaten van de plaats van het ongeval op de rotonde Knardijk/Ganzenweg zien gebeuren?  Neem contact met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

 

 

Politie zoekt getuigen van verlaten plaats ongeval    Politie zoekt getuigen van verlaten plaats ongeval    Politie zoekt getuigen van verlaten plaats ongeval