socialbanner

Zeesterren turnen regiofinale 6e divisie

Tuesday 12 June 2018

Zeesterren turnen regiofinale 6e divisie

Drie turnsters van G.V. De Zeesterren hadden de laatste weken extra hard getraind voor regiofinale 6e divisie op zaterdag 2 juni in Nijkerk. Deze dames hadden in de voorwedstrijden hoog gescoord en mochten in Nijkerk turnen in de Regionale finale van Gelderland Midden in de 6e divisie. In zeven verschillende leeftijdscategorieën turnden in totaal 144 turnsters van 37 verschillende verenigingen.

In de categorie instap, de jongste dames geboren in 2009, turnden Annika Wedekind en Noömi Mones hun oefeningen erg netjes. Annika behaalde hoge scores op brug, balk en vloer en kwam met 55.375 punten uit op een mooie 3e plaats. Noömi viel helaas bij balk met haar opsprong maar scoorde goed op brug en vloer en eindigde met een puntentotaal van 53.725 op de 16e plaats.

Hanan El Ashwah turnde in de categorie pupillen 2, meisjes geboren in 2007. Haar hoogste scores waren op balk en vloer, zij turnde in totaal 50.025 punten bij elkaar en werd hiermee 11e.

Voor meer informatie via: www.zeesterren.nl

 

 

 

 

Zeesterren turnen regiofinale 6e divisie    Zeesterren turnen regiofinale 6e divisie    Zeesterren turnen regiofinale 6e divisie