socialbanner

Openingsconcert 'Als de liefde niet bestond'

dinsdag 25 juni 2019

Openingsconcert 'Als de liefde niet bestond'

Na de verbouwing van De Verbeelding deze zomer, wordt het nieuwe seizoen gestart met een openingsconcert op zondag 29 september. Marieke Booy en Rose Spearman geven dan een exclusieve vooruitblik op hun nieuwe theater voorstelling “Als De Liefde Niet Bestond”

 “Als De Liefde Niet Bestond” is een voorstelling die gaat plaatsvinden in theaters door het hele land in het najaar 2020, maar de Verbeelding heeft de primeur!
De liefde die verbindt, verblindt, je opslokt, gelukkig maakt en dan weer uitspuugt. De zin en soms ook de waanzin van dat ene woord “liefde”. De liefde voor u zelf en voor uw naasten, maar ook de liefde voor de wereld. Marieke en Rose vertellen op soms humoristische, luchtige en soms serieuze toon over componisten van de mooiste klassiekers en hun liefdesleven en anekdotes uit het eigen leven gegrepen. Met mooie Nederlandstalige stukken van onder andere Toon Hermans, Liesbeth List, Jenny Arean. Maar ook bekende Frans- en Engelstalige liedjes, vertaald naar het Nederlands. Liedjes, allemaal over de liefde. Tevens kunt u mooie instrumentale stukken verwachten die vertolkt worden op viool en piano.

Openingsconcert 'Als de liefde niet bestond', zondag 29 september in de Verbeelding, Verbeelding 25. De toegangskaarten € 17,50 (inclusief koffie en thee arrangement) zijn online verkrijgbaar via www.deverbeeldingzeewolde.nl.

 

 

 

Openingsconcert 'Als de liefde niet bestond'    Openingsconcert 'Als de liefde niet bestond'    Openingsconcert 'Als de liefde niet bestond'