socialbanner

Drievoudige zege voor pupillen Zeewolde Atletiek

maandag 8 juli 2019

Drievoudige zege voor pupillen Zeewolde Atletiek Drievoudige zege voor pupillen Zeewolde Atletiek

53 pupillen van Zeewolde Atletiek stonden zaterdag 6 juli aan de start van de tweede Athletics Champs van het seizoen. Ditmaal in Nijkerk. Anders dan bij een traditionele wedstrijd gaat het bij de Athletics Champs vooral om de teamprestatie. Iedere leeftijdsgroep doorloopt in gemengde teams zeven atletiekonderdelen. Per onderdeel tellen de beste vier teamprestaties mee voor het eindklassement. Afhankelijk van de leeftijd ging het bij deze wedstrijd om een sprintafstand, vortexwerpen, slingerwerpen, hurkhoogspringen, verspringen, medicinebal stoten, hindernislopen. Met als afsluiting een 1000m of 500m stadioncross.
Het werd een prachtige ochtend. Heel veel oude PR's moesten er aan geloven en de pupillen moedigden elkaar enorm aan. Naast het plezier mocht ook het eindresultaat er zijn. Zeewolde leverde bij zowel de A pupillen, de B pupillen als de CD-pupillen het winnende team. Ook bij de individuele prijzen voor de stadioncross viel Zeewolde goed in de prijzen. Na de Athletics Champs togen de pupillen uit Zeewolde naar het Bosbad Putten voor een gezamenlijk zwemuitje. Een heerlijke afsluiting van de dag en (bijna) van dit deel van het seizoen.

 

Drievoudige zege voor pupillen Zeewolde Atletiek    Drievoudige zege voor pupillen Zeewolde Atletiek    Drievoudige zege voor pupillen Zeewolde Atletiek