socialbanner

Keukensale & Sanisale.com bieden A-merken keukens en badkamers voor actieprijzen

Tuesday 10 July 2018

Keukensale & Sanisale.com bieden A-merken keukens en badkamers voor actieprijzen

Op zoek naar een topkwaliteit keuken of badkamer tegen een verrassend lage prijs? Dan is een bezoekje aan de riante showroom van Keukensale (400 m2) en Sanisale (600 m2) in Nijkerk absoluut de moeite waard! Je vindt deze keuken- en badkamerspecialist aan de Boekdrukker 9 op bedrijventerrein Arkervaart, net even over de brug bij Nijkerk. In de verzorgde showroom op de begane grond staan diverse keukenopstellingen met de laatste trends en modellen op keukengebied van bekende merken, inclusief de nieuwste keukenapparatuur. In de ruime showroom op de bovenverdieping wordt je verrast door fraaie badkameropstellingen en een breed aanbod in sanitair, tegels en badkameraccessoires. De grote kracht ligt in het leveren van hoge kwaliteit A-merken (waaronder ook de huislijn!) tegen bodemprijzen. Maar het is niet alleen de prijs/kwaliteitverhouding die Keukensale en Sanisale zo aantrekkelijk maakt. “De prijs speelt natuurlijk wel een belangrijke rol”, licht eigenaresse Eveline Jansen toe. “Maar het geven van vakkundig advies én het maken van een mooi ontwerp is minstens zo belangrijk.”

Keukensale en Sanisale, ook wel bekend als hoofdsponsor van het populaire tv-programma ‘Uitstel van executie’ op RTL4, is een van de snelst groeiende franchiseformules op dit moment. Eveline Jansen startte in 2015 met Keukensale Nijkerk. Een jaar later kwam daar Sanisale bij. “Ondanks dat we bij een formule horen, hebben we wel onze eigen identiteit. Dat zie je terug in ons met zorg samengestelde team én de uitstraling van de showroom”, vertelt Eveline. “Het grote voordeel van het franchiseconcept is dat we centraal en rechtstreeks bij de leveranciers inkopen en de samenwerking met de grote merken. Zo kunnen we tegen absolute bodemprijzen toch enkel A-merken keukens, sanitair en benodigde apparatuur en accessoires leveren.”

De naamsbekendheid van Keukensale en Sanisale Nijkerk groeit. Ook in Zeewolde. “De markt trekt aan. Er wordt veel nieuw gebouwd, ook in Zeewolde. Dat merken we in onze showroom. Leuk is dat veel klanten via positieve mond-tot-mondreclame bij ons komen.” Het gemak dat je zowel voor een complete badkamer als keuken op een adres terecht kunt, draagt zeker bij aan het groeiende succes van Keukensale en Sanisale. Zo kun je terwijl beneden je keukenontwerp verder wordt uitgewerkt, boven met de badkamer bezig gaan. Prettig is dat de klant voor vragen en advies op een aanspreekpunt kan terugvallen. “We werken met een klein team. Daardoor zijn de lijnen kort”, geeft Eveline aan. “Persoonlijke aandacht en goede service staan bij ons voorop. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten.” Die klanttevredenheid zie je terug in de goede reviews. “Dat geeft een stukje vertrouwen.”

De drempel om bij Keukensale en Sanisale Nijkerk vrijblijvend binnen te lopen is laag. Dat komt mede door de gastvrije ontvangst. “Zo kan het zijn dat iemand alleen een zeeppompje nodig heeft maar bijvoorbeeld een jaar later terugkomt voor een keuken”, vertelt Eveline. Je kan bij Keukensale en Sanisale terecht voor het complete plaatje; van vakkundig advies, ontwerp tot en met het plaatsen van een complete badkamer en keuken. Voor het plaatsen wordt samengewerkt met vakbekwame lokale aannemers. Groot pluspunt is dat Keukensale en Sanisale haar klanten volledig ontzorgd. “Wij plannen zodanig in dat alles volledig en netjes op tijd klaar staat voordat we het zelf, op afspraak, in een keer bij de klant kunnen afleveren.”   

Meer info: Keukensale.com of Sanisale.com of tel. 033-2466744 (Keukensale) of tel. 033-7200965 (Sanisale). Vrijdagavond is koopavond. Parkeren kan gratis voor de deur.   

 

 

 

 

Keukensale & Sanisale.com bieden A-merken keukens en badkamers voor actieprijzen    Keukensale & Sanisale.com bieden A-merken keukens en badkamers voor actieprijzen    Keukensale & Sanisale.com bieden A-merken keukens en badkamers voor actieprijzen