socialbanner

Schoolverlaters geven ’t Wold een hinkelbaan cadeau

Tuesday 10 July 2018

Schoolverlaters geven ’t Wold een hinkelbaan cadeau Schoolverlaters geven ’t Wold een hinkelbaan cadeau

Een vrolijk gekleurde hinkelbaan gemaakt van mozaïeksteentjes! Dat is het unieke afscheidscadeau die de vertrekkende groepen 8a en 8b hun basisschool ’t Wold hebben nagelaten. In het bijzijn van alle groepen, leerkrachten, schoolleiding en ouders werd de hinkelbaan dinsdag 10 juli jl. onthuld en aangeboden aan de kinderen van de hele school.Op ’t Wold is het traditie dat de vertrekkende achtstegroepers de school een afscheidscadeau geven. Voor de leerkrachten is dat altijd een grote verrassing, want het initiatief ligt volledig bij de leerlingen en hun ouders. Het maken van de hinkelbaan gebeurde dan ook in diepste geheim. De leerlingen kregen hierbij hulp van een aantal ouders. De hinkelbaan telt 10 cijfers, bovenaan aangevuld met een tegel met een zonnetje, een zwaaiend handje en het schooljaar van de vertrekkende groep 8.

Het cadeau is door iedereen met veel enthousiasme ontvangen. De vrolijke hinkelbaan fleurt het onlangs vernieuwde schoolplein van basisschool ’t Wold nog eens extra op. “De leerlingen hebben echt goed nagedacht over een waardevolle toevoeging van het nieuwe schoolplein”, vertelt directeur Kees de Klerk. “Ik ben heel erg trots op ze!”  

 

 

Schoolverlaters geven ’t Wold een hinkelbaan cadeau    Schoolverlaters geven ’t Wold een hinkelbaan cadeau    Schoolverlaters geven ’t Wold een hinkelbaan cadeau