socialbanner

Kinderkleedjesmarkt voor herhaling vatbaar

dinsdag 9 juli 2019

Kinderkleedjesmarkt voor herhaling vatbaar Kinderkleedjesmarkt voor herhaling vatbaar

Zaterdag 6 juli was de eerste editie van de Kinderkleedjesmarkt. Kinderen konden tussen 10.00 en 15.00 uur hun kleedje neerleggen in het centrum om daar spullen te verkopen. Speelgoed, boeken, poppen, spelletjes werden allemaal uitgestald. Ook werd er hier en daar muziek gespeeld. De bezoekers liepen vol interesse langs de kleedjes. De kinderkleedjesmarkt werd georganiseerd door Zeewolde Winkelhaven (VCZ) en is de aftrap naar een zomerseizoen waarin er diverse activiteiten in het centrum zullen zijn. Initiatiefneemster Agnes (eigenaresse van Hobby Time en bestuurslid van VCZ): “Het is leuk om al die kinderen zo enthousiast te zien en zo een vrolijk, gezellig Kerkplein te zien. Dat we dit nog een keer gaan doen is duidelijk.”  “We zullen even kijken wanneer er weer een geschikt moment is. ” vult Wenda Westerhuis aan (Secretariaat bestuur VCZ).

Maandag 22 juli zal de eerste van drie zomerbraderieën met allerlei activiteiten voor alle leeftijden op het Kerkplein zijn.

Kinderkleedjesmarkt voor herhaling vatbaar    Kinderkleedjesmarkt voor herhaling vatbaar    Kinderkleedjesmarkt voor herhaling vatbaar