socialbanner

Rabobank Flevoland steunt clubs met Rabo ClubSupport

vrijdag 12 juli 2019

Rabobank Flevoland steunt clubs met Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport is van start! Verenigingen en stichtingen zijn uitgenodigd om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne). Of het nu een breivereniging of één van de vele voetbalclubs is, als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker.

Rabobank Flevoland stelt in 2019 in totaal €65.000 beschikbaar om te investeren in lokale clubs. Verenigingen en stichtingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt.

Voor meer informatie en aanmelden via: www.rabobank.nl/flevoland.

 

 

 

 

Rabobank Flevoland steunt clubs met Rabo ClubSupport    Rabobank Flevoland steunt clubs met Rabo ClubSupport    Rabobank Flevoland steunt clubs met Rabo ClubSupport