socialbanner

Nieuwe Praxis in Zeewolde

dinsdag 7 augustus 2018

Nieuwe Praxis in Zeewolde

Aan de Mast 39 opent woensdag 8 augustus Praxis Zeewolde. Dit is de achttiende Formido-winkel die tot Praxis is omgebouwd. Praxis Zeewolde nodigt iedereen uit om als een van de eerste deze nieuwe winkel te bezoeken. De winkel heeft een complete ijzerwarenafdeling en het buitenterrein is volledig vernieuwd voor de tuinafdeling. Het vertrouwde winkelpersoneel staat klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Vestigingsmanager, Mark Gouwentak, licht enthousiast toe: “Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om van onze Formido een Praxis-winkel te maken. Voor ons als voormalig Formido personeel was het een omschakeling, maar naar mate de winkel steeds meer ingericht werd, groeide het enthousiasme om in onze mooie nieuwe winkel te gaan beginnen. Door de ombouw beschikt de winkel nu over een ruimer assortiment, is het buitenterrein voor de tuinafdeling vernieuwd en is er een complete ijzerwarenafdeling gecreëerd. We hebben al onze klanten met hun vrolijke praatjes en uitdagende vraagstellingen gemist. We hebben dan wel een nieuwe winkel, maar ons personeel is als vanouds met een aantal nieuwe gezichten. Onze klanten kunnen vanaf 8 augustus weer bij ons terecht. Wij zijn er tenslotte voor de makers!”

Van woensdag 8 augustus tot en met zaterdag 11 augustus is het feest bij Praxis Zeewolde. Dat betekent leuke aanbiedingen tijdens de openingsweek. Klanten krijgen gedurende de openingsweek korting op alles en er zijn extra scherp geprijsde aanbiedingen bij Praxis Zeewolde. De hele week vinden er verschillende activiteiten en demonstraties plaats.

 

 

Nieuwe Praxis in Zeewolde     Nieuwe Praxis in Zeewolde     Nieuwe Praxis in Zeewolde