socialbanner

Scouting Nederland reikt Friends for Life beeld uit aan Zeewolde

donderdag 9 augustus 2018

Scouting Nederland reikt Friends for Life beeld uit aan Zeewolde

Jaap Boot, voorzitter van Scouting Nederland, heeft donderdag 9 augustus het Friends for Life beeld uitgereikt aan gemeente Zeewolde om de goede samenwerking te bezegelen. Sinds de start van de samenwerking rondom Scoutinglandgoed Zeewolde hebben beide partijen veel van elkaar geleerd en elkaar ondersteund. De twee grote evenementen van deze zomer, Roverway 2018 en Nawaka 2018, brachten bijna 10.000 scouts naar Zeewolde met veel activiteiten op het Scoutinglandgoed en het centrum van Zeewolde en haar omgeving. Scouting Nederland kijkt uit naar de voortzetting van deze fijne samenwerking.

Het Friends for Life beeld staat symbool voor vriendschap en samenwerking. Het beeld bestaat uit een Scoutingdas met daarin een meisje en jongen die plezier en enthousiasme uitstralen. De Scoutingdas wordt geknoopt met een vriendschapsknoop, een speciale knoop die je door een vriend of vriendin in jouw Scoutingdas laat knopen. Dit beeld symboliseert de speciale vriendschap tussen gemeente Zeewolde en Scouting Nederland.

 

 

Scouting Nederland reikt Friends for Life beeld uit aan Zeewolde    Scouting Nederland reikt Friends for Life beeld uit aan Zeewolde    Scouting Nederland reikt Friends for Life beeld uit aan Zeewolde