socialbanner

Alexander Veerman wint Kraanwatertappunt voor Zeewolde

Friday 9 September 2016

Alexander Veerman  wint Kraanwatertappunt voor Zeewolde

Gemeente Zeewolde krijgt een openbaar kraanwatertappunt. Het tappunt is gewonnen door Alexander Veerman uit Zeewolde die mee heeft gedaan aan een selfie-actie van drinkwaterbedrijf Vitens.

Drinkwaterbedrijf Vitens bestaat dit jaar 10 jaar in haar huidige vorm en viert dit door 100 kraanwatertappunten weg te geven. Door middel van een wedstrijd kan iedereen kans maken op een tappunt. De gemeente bekijkt momenteel of het tappunt geplaatst kan worden bij de atletiekvereniging waar Alexander Veerman actief is. Het tappunt wordt voorzien van de naam van de winnaar en de gemeente.

Om het tappunt te winnen kunnen deelnemers een selfie met kraanwater insturen die ze hebben gemaakt op een festival, in een café of restaurant. Op www.kraanwaterkaart.nl kunnen deelnemers de selfie uploaden.

  Veel Nederlanders hebben nog schroom om buitenshuis om kraanwater te vragen. Met deze actie hoopt Vitens de kraanwatervraag en daarmee ook het kraanwateraanbod van horeca en festivals op een positieve manier te stimuleren. Als we allemaal om kraanwater durven vragen, wordt het vanzelf normaal. Kraanwater wordt gewonnen uit lokale bronnen en is duurzaam, lekker en gezond.

 De actie is onderdeel van de meerjarige ‘Kraanwater Graag' campagne waarmee Vitens iedereen bewust willen maken van de waarde van  kraanwater.

 Voor meer informatie over de selfie-actie via: www.kraanwaterkaart.nl.   Op de foto staat (rechts) Alexander Veerman.

 

 

 

Alexander Veerman  wint Kraanwatertappunt voor Zeewolde    Alexander Veerman  wint Kraanwatertappunt voor Zeewolde    Alexander Veerman  wint Kraanwatertappunt voor Zeewolde