socialbanner

Lidl Zeewolde geeft 1000 euro aan Kinderzwerfboek

Tuesday 12 September 2017

Lidl Zeewolde geeft 1000 euro aan Kinderzwerfboek

Tineke Willekes uit Zeewolde heeft dinsdag 12 september een cheque van 1000 euro in ontvangst genomen voor het plaatsen van nieuwe Kinderzwerfboek stations in Zeewolde. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Een Kinderzwerfboek station is een plank of een kastje met zwerfboeken. Een station staat op een openbare plek waar (veel) kinderen komen. Kinderen kunnen een zwerfboek uitkiezen om thuis te lezen. “We zijn al hard bezig om nieuwe kastjes met boeken te realiseren in samenwerking met burgers en bedrijven. Maar graag zie ik bij scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gemeentehuis en bij huis- en tandartsen ook Kinderzwerfboek stations verschijnen, zodat alle kinderen van Zeewolde vrije toegang hebben om kinderboeken thuis te lezen, want wie leest ontwikkelt zich op alle vlakken en komt verder”, aldus Tineke, ambassadeur Kinderzwerfboek stations Zeewolde.

Supermarktmanager Daan overhandigde de cheque met veel plezier; “Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie en laten weten wat Lidl in Zeewolde kan betekenen. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en mooie initiatieven te steunen zoals deze”, aldus Daan.

 

 

 

Lidl Zeewolde geeft 1000 euro aan Kinderzwerfboek    Lidl Zeewolde geeft 1000 euro aan Kinderzwerfboek    Lidl Zeewolde geeft 1000 euro aan Kinderzwerfboek