socialbanner

Saturday Night Fever bij 3e editie van BeachBios Zeewolde

dinsdag 11 september 2018

Saturday Night Fever bij 3e editie van BeachBios Zeewolde

Buiten op het Woldstrand kunt u zaterdag 15 september genieten van de dansfilm Saturday Night Fever. De film vertelt het verhaal van Tony Manero, gespeeld door John Travolta, een probleemjongere uit Brooklyn die om zijn problemen te vergeten de plaatselijke discotheek in duikt, waar hij zich ontpopt tot de koning van de dansvloer. Vanaf 18.00 uur is het Foodplein op het Woldstrand geopend en om 20.30 uur start de film en is gratis te bekijken.

BeachBios Zeewolde is een mooie manier om nog even samen van de nazomer te genieten. Tijdens deze zwoele nazomeravond lekker languit op het strand met popcorn in je hand naar de film kijken onder de sterrenhemel. Deze openluchtbioscoop vindt dit jaar alweer voor de derde keer plaats op het strand op Zeewolde en wordt de bezoeker gratis aangeboden vanuit het recreatieve- en toeristische programma van stichting Puur Zeewolde. De bezoeker wordt getipt om wel op tijd te komen, want de toegangsteller stopt bij 1000.

Het (voor)programma start om 18.00 uur met live muziek en live cooking, want diverse lokale ondernemers toveren samen het strand om tot een Foodplein. Om 20.30 uur start de film Saturday Night Fever, de dansfilm die eind jaren '70 een ware revival veroorzaakte van de disco. Neem deze avond een tuinstoel of picknickkleed mee en zoek een lekker plekje op het strand. Vanaf iedere locatie is er goed zicht op het scherm. Na afloop van de film is er nog volop gelegenheid om zelf ook nog even te dansen. 

BeachBios Zeewolde is een initiatief van de stichting Puur Zeewolde, met ondersteuning van Moving Streetfood, KaapFlevo, Muziek Café Zeewolde en diverse lokale bedrijven.

 

 

 

Saturday Night Fever bij 3e editie van BeachBios Zeewolde    Saturday Night Fever bij 3e editie van BeachBios Zeewolde    Saturday Night Fever bij 3e editie van BeachBios Zeewolde