socialbanner

Book Inn kijkt met dankbaarheid terug op feestweek

Tuesday 12 September 2017

Book Inn kijkt met dankbaarheid terug op feestweek

Na een feestelijke week in de Book-Inn ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan kijken ze met dankbaarheid terug.

Zaterdag 2 september begon het feest met een muzikale en zonnige dag, waarbij diverse koren uit Zeewolde hun zangkwaliteiten lieten zien. Kinderkoor de Bengeltjes kwam als eerste aan bod, gevolgd door C-us-Sing, Xpress4You, Gospelkoor Joy, Jonathan Nuijten, familie in’t Veld en tot slot Voice. De die er op volgde waren er diverse activiteiten, zoals biblejournaling, een muziek op schoot-ochtend voor de peuters en voorlezen voor kinderen. Woensdagavond was er een avond met het Nederlands Bijbelgenootschap. Op donderdag was er een  seniorenochtend georganiseerd in de Meermin en er werd een boek gesigneerd door Gera van den Berg, schrijfster van het boekje “Op Orde” over consuminderen.

Het sluitstuk van de week was de voorstelling “Niemand is zoals jij”, een verhaal van Max Lucado, uitgevoerd door Giovanni Masetti en Yvonne Kromhout. Een voorstelling met een prachtige boodschap.

Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door kerken als de NGK, maar ook door sponsors, actieve vrijwilligers en mensen die zich betrokken voelen bij de Book-Inn.

Ook na de feestweek is iedereen van harte welkom bij Book Inn op Dalkruid 3 voor een kopje koffie of een luisterend oor.

 

 

Book Inn kijkt met dankbaarheid terug op feestweek    Book Inn kijkt met dankbaarheid terug op feestweek    Book Inn kijkt met dankbaarheid terug op feestweek