socialbanner

Easyslim.nu helpt je snel en pijnloos van je overtollige kilo’s af!

dinsdag 11 september 2018

Easyslim.nu helpt je snel en pijnloos van je overtollige kilo’s af!

Snel strak in je vel! Wie wil dat nou niet? Easyslim.nu garandeert dat afslanken nog nooit zo ‘easy’ is geweest. Zonder dat je jezelf in het zweet hoeft te werken wordt in de afslankstudio van Easyslim.nu overtollig vet, maar ook cellulite en een slappe huid simpel weggewerkt. Om dat te bereiken werkt Easyslim.nu met een geavanceerd en gepatenteerd apparaat dat feitelijk het werk voor je doet! De unieke combinatie van ultrasound en elektrostimulatie zorgt ervoor dat je afslankt en tegelijkertijd huid en bindweefsel versterkt en spieren opbouwt. De resultaten liegen er niet om. Enthousiaste reacties van klanten, ondersteunt door foto’s van voor en na de behandelingen, laten zien dat de figuur corrigerende methode vruchten afwerpt!

Belangrijk aspect van het succes is dat de klanten die het afslankprogramma bij Easyslim.nu doorlopen veelal ook zelf hun levensstijl zijn gaan aanpassen door beter op hun voeding te letten. “Mensen die dit doen bereiken nog sneller hun afslankdoel”, bevestigt Karin Hut uit Zeewolde, oprichtster van Easyslim.nu. 

“Het is nu zo dat er in een half jaar uitstekende resultaten behaald worden door 1x per week een behandeling te ondergaan in combinatie met voedingstips die wij onze klanten meegeven, puur voor de dag van behandeling. Afvallen is op deze manier al makkelijk. Maar met de hype van bekende Nederlanders die in korte tijd veel kilo’s afvallen, krijgen we veel vragen van klanten die dat ook willen. Dat kan, maar met een aangepast afslankprogramma!” aldus Karin. Het korte afslankprogramma duurt 3 maanden, waarbij de klant twee keer per week een behandeling ondergaat en zich drie maanden lang, elke dag, aan de meegegeven voedingstips houdt. Klanten kunnen met dit versnelde afslankprogramma in drie maanden tijd wel meer dan 20 kilo afvallen. “En zonder dat je daarbij spiermassa kwijtraakt!”

Het versnelde afslankprogramma vraag wel wilskracht en doorzettingsvermogen. “Het is alleen weggelegd voor mensen die het echt zat zijn en de knop om willen zetten naar een gezondere levensstijl. Alleen dan gaat het lukken!”, benadrukt Karin.

Met meer dan 50 vestigingen, waaronder Zeewolde, Almere en Lelystad, biedt Easyslim.nu altijd hulp dichtbij huis! Meer informatie: www.easyslim.nu, e-mail:  zeewolde@easyslim.nu

 

 

 

Easyslim.nu helpt je snel en pijnloos van je overtollige kilo’s af!    Easyslim.nu helpt je snel en pijnloos van je overtollige kilo’s af!    Easyslim.nu helpt je snel en pijnloos van je overtollige kilo’s af!