socialbanner

Juvat Westendorp bezoekt provinciewinnaar Balletschool Zeewolde

dinsdag 11 september 2018

Juvat Westendorp bezoekt provinciewinnaar Balletschool Zeewolde

Juryleden van de verkiezing Vereniging van het Jaar hebben woensdag 5 september een bezoek gebracht aan provinciewinnaar Balletschool Zeewolde. De balletschool is winnaar in de categorie cultuur in de provincie Flevoland. Zij werden geïnterviewd door ambassadeur Juvat Westendorp en een jurylid uit de kunst- en cultuurwereld. Na afloop van het bezoek reageerde de jury enthousiast: “Het is mooi om te zien dat deze vereniging niet alleen een belangrijke rol speelt in het leven van de mensen die bij de vereniging aangesloten zijn, maar ook in de hele gemeenschap.  Balletschool Zeewolde is veel meer dan een balletschool. Door de verschillende stijlen die ze aanbieden in dans, maar ook door de koffietafel en de gezelligheid.” De vereniging werd door middel van een interview getoetst op thema’s als: maatschappelijke impact, duurzaamheid en betrokkenheid. Eind september tijdens de Nationale Sportweek wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

De komende weken komt de verkiezing Vereniging van het Jaar tot ontknoping. Bekende ambassadeurs uit de sport, - en cultuurwereld bezoeken samen met juryleden alle provinciewinnaars. Vervolgens kiezen zij per categorie drie winnaars die doorgaan naar de landelijke finale. Uiteindelijk mag één sportvereniging en één cultuurvereniging de titel Vereniging van het Jaar gaan dragen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Nationale Sportweek eind september. Zij winnen Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de verenigingen extra in de schijnwerpers te zetten.

Voor meer informatie via: verenigingvanhetjaar.nl.

 

 

 

Juvat Westendorp bezoekt provinciewinnaar Balletschool Zeewolde    Juvat Westendorp bezoekt provinciewinnaar Balletschool Zeewolde    Juvat Westendorp bezoekt provinciewinnaar Balletschool Zeewolde