socialbanner

Elizabeth Witteveen krijgt Rotarycheque van 1000 euro voor strijd tegen ALS

zaterdag 22 september 2018

Elizabeth Witteveen krijgt Rotarycheque van 1000 euro voor strijd tegen ALS

Elizabeth Witteveen en haar partner Jan Peter ontvingen vrijdagavond 21 september een cheque van € 1.000,- van de Rotaryclub Zeewolde ten bate van de Stichting ALS Nederland.

Elizabeth zou op zondag 9 september jl. deelnemen aan de Amsterdam City Swim, maar dit evenement werd vanwege de slechte kwaliteit van het water in de hoofdstedelijke grachten afgelast. Dat was een flinke domper voor alle deelnemers en zeker ook voor Elizabeth en Jan Peter die zo’n € 2.700,- aan sponsorgeld hadden binnengehaald. Dezelfde zondagavond zou het Zeewolder paar nog wel het schone water van het Wolderwijd bij Kaap Flevo induiken, maar ‘Amsterdam’ was natuurlijk veel leuker geweest.

Rotaryclub Zeewolde organiseerde vrijdag 25 augustus, voorafgaand aan de Nacht van Zeewolde, de derde editie van de Rotary Rotor Boot Race. De opbrengst van dit evenement was bestemd voor de strijd tegen ALS. De vorige twee edities van de botenrace was Erik Kamphorst het boegbeeld van dit goede doel. Erik overleed eind januari en deed daarmee als het ware een dringend appel aan de samenleving aandacht te blijven houden voor de strijd tegen de verlammende spierziekte.

 

 

Elizabeth Witteveen krijgt Rotarycheque van 1000 euro voor strijd tegen ALS    Elizabeth Witteveen krijgt Rotarycheque van 1000 euro voor strijd tegen ALS    Elizabeth Witteveen krijgt Rotarycheque van 1000 euro voor strijd tegen ALS