socialbanner

Staatsbosbeheer daagt iedereen uit

Tuesday 9 October 2018

Staatsbosbeheer daagt iedereen uit

Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) organiseert zondag 14 oktober in samenwerking met Staatsbosbeheer (SBB) weer de ludieke ATB fiets wedstrijd ‘Fiets de boswachter eruit.’

Staatsbosbeheer daagt iedereen uit om eerder dan de boswachters over de finish te komen. De start en finish is op het Groeps-kampeer terrein "De Banken" aan de Dasselaarweg 45. De deelname is voor iedereen die eens een laagdrempelige MTB wedstrijd wil meemaken.

De start is voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar om 10.00 uur, voor heren en dames van 16 om 10.30 uur. De route is op het vaste ATB parcours van Zeewolde en 1 ronde voor de jeugd en dames en 2 rondes voor de heren 16 . Hierdoor zullen de deelnemers veelvuldig langs de start komen zodat het publiek ook maximaal kan genieten van de wedstrijd. Wel is het parcours dit jaar iets aangepast, in verband met de Lokoloop welke op dezelfde dag plaats vindt. Zie hiervoor: www.tvz-zeewolde.nl.

Graag voor-inschrijven via www.tvz-zeewolde.nl. Cyclocross fietsen zijn uitgesloten van deelname. Het startnummer kan afgehaald worden vanaf 9:30 tot 09:50 voor de jeugd en 10:00 tot 10:20 uur voor alle overige deelnemers(sters). Deelname is gratis voor TVZ-leden, niet leden betalen € 7,- (inclusief soep achteraf). Kosten voor de jeugd zijn € 2,00 (inclusief soep achteraf). De helm is verplicht.

De ‘Fiets de Boswachter eruit!’ATB wedstrijd heeft als doel om iedereen die in het bezit is van een goedgekeurde valhelm en ATB fiets mee te kunnen laten doen aan een leuke laagdrempelige wedstrijd georganiseerd in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Heb je een ATB doe dan vooral mee, en neem kennissen, familie en buren die een ATB hebben mee en laat ze meedoen. Snert is er na afloop bij de gezellige warmte van de vuurplaats en natuurlijk de wisselbokaal van Staatbosbeheer voor de snelste deelnemer(ster) in de klasse jeugd, dames 16 en heren 16 die door Andre Wels, de boswachter van Zeewolde zal worden uitgereikt.

 

 

Staatsbosbeheer daagt iedereen uit    Staatsbosbeheer daagt iedereen uit    Staatsbosbeheer daagt iedereen uit