socialbanner

Zeewolde live! Het platform voor podiumkunsten

Saturday 6 October 2018

Zeewolde live! Het platform voor podiumkunsten

 

Zeewolde met Zeewolde live een ‘impresariaat’ rijker. De op 12 september jl. opgerichte stichting wil met Zeewolde Live het culturele aanbod van professionele podiumkunsten (theater) verbreden.  Een eerste optreden staat inmiddels gepland en wel op zaterdagavond 24 november in The Lux. Deze avond zal het muzikale cabaret de Enge Buren opreden, met het programma Vreemde Vogels.

Het bestuur van de stichting (Jakob de Vries, Wim van Essen en Tim van Oosten) verwachten met hun theaterprogramma een leuke aanvulling te bieden op een avond uit.  “Het theater biedt dé oplossing voor een heerlijke, ontspannen avond uit en het kan gewoon in Zeewolde”, aldus Jakob de Vries, voorzitter van Zeewolde Live. De stichting werkt voor het programma nauw samen met Impact Entertainment uit Utrecht en stichting Puur Zeewolde. Kaarten voor de eerste voorstelling van zaterdag 24 november zijn te reserveren via: www.flextickets.nl/event/enge-buren-vreemde-vogels.

De tweede voorstelling staat gepland op zaterdagavond 23 februari 2019. Dan zal de Eddy Zoey Band optreden met “De geschiedenis van de NL talige popmuziek”.

Voor meer informatie bij Jakob de Vries via email naar:  info@zeewoldelive.nl.

 

 

 

Zeewolde live! Het platform voor podiumkunsten    Zeewolde live! Het platform voor podiumkunsten    Zeewolde live! Het platform voor podiumkunsten