socialbanner

Cursus ‘Eerste hulp aan kinderen’

Tuesday 9 October 2018

Cursus ‘Eerste hulp aan kinderen’

Heeft u kleine kinderen of verzorgt u regelmatig kleine kinderen, thuis of op uw werk? Dan weet u dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Vingers tussen de deur, een val van de commode, verslikken in een snoepje en het is vaak zo gebeurd, maar weet u dan ook wat u moet doen? Donderdag 1 november start onder leiding van instructrice Wilke Geefshuijsen de cursus Eerste hulp aan kinderen. De cursus heeft een duur van 5 weken van 19:30 – 22:00 uur en zal plaats vinden in Open Haven.

De cursus wordt afgerond met een officieel examen van het Oranje Kruis. Bij goed gevolg ontvangt u het diploma Eerste hulp aan kinderen, cursisten met een EHBO diploma krijgen een aantekening op hun bestaande EHBO diploma. Dit diploma is tevens hét verplichte diploma dat u nodig heeft wanneer u in de kinderopvang werkt of kraamverzorgster bent. Tijdens de cursus leert u onder andere de eerste hulp bij: verdrinking; vergiftigingen; verslikking; uitwendige wonden; brandwonden; botbreuken en ontwrichtingen; oogletsels; kneuzingen; kleine ongevallen (voorwerp in oor/neus, splinters, insectensteken, enzovoort); het reanimeren van baby’s en kinderen

Deelname kosten zijn € 195,00, dit is inclusief boek en examen. Veel zorgverzekeraars vergoeden deze cursus geheel of gedeeltelijk.

Voor meer informatie en aanmelden via email naar: info@ehvtraining.nl.

 

 

Cursus ‘Eerste hulp aan kinderen’    Cursus ‘Eerste hulp aan kinderen’    Cursus ‘Eerste hulp aan kinderen’