socialbanner

Haanen & Ferneij Makelaardij sluit jubileumjaar af met speciale acties

Tuesday 9 October 2018

Haanen & Ferneij Makelaardij sluit jubileumjaar af met speciale acties

Haanen & Ferneij Makelaardij sluiten hun jubileumjaar af met ludieke acties en mooie aanbiedingen.  In Zeewolde staan steeds meer borden van Haanen & Ferneij en zij vinden het heel leuk om deze borden zo vaak mogelijk op de foto te zien. Maak daarom een foto van u zelf met een Haanen & Ferneij bord, plaats deze op Facebook met #Haanen en Ferneij Makelaardij en deel de foto zo vaak mogelijk.

Wilt u kans maken op een mooie prijs, stuur dan uw foto ook in via email naar: info@henfmakelaardij.nl. De meest ludieke foto wordt beloond met een dinerbon voor twee.

Wilt u ook een bord van Haanen & Ferneij Makelaardij in de tuin? Neem dan contact met ze op voor een vrijblijvende afspraak met betrekking tot de verkoop van uw woning en maak gebruik van de actie op de flyer die deze week met Zeewolde Actueel mee bezorgd wordt.

Voor meer informatie bij Haanen & Ferneij, telefoon: 036 – 5224977.

 

 

Haanen & Ferneij Makelaardij sluit jubileumjaar af met speciale acties    Haanen & Ferneij Makelaardij sluit jubileumjaar af met speciale acties    Haanen & Ferneij Makelaardij sluit jubileumjaar af met speciale acties