socialbanner

Jan-Willem van Burgsteden overhandigt OKI kantoorprinter aan Sybrigje Westerhof

Tuesday 9 October 2018

Jan-Willem van Burgsteden overhandigt OKI kantoorprinter aan Sybrigje Westerhof

d&b grafisch printen levert printers aan bedrijven in verschillende branches. In de vernieuwde showroom van d&b grafisch printen aan het Gildenveld 50 staan een aantal modellen opgesteld. Zij leveren juist ook kleinere modellen en zeker niet alleen de grotere kantoorprinters. De printers die zij leveren zijn wel professionele bedrijfsprinters.

Na 22 jaar heeft d&b recent ook haar naam veranderd in d&b grafisch printen. Een naam die goed past bij de huidige bedrijfsactiviteiten als printerleverancier met een eigen servicedienst. Omdat zij zowel de demonstraties, levering, supplies, service en trainingen vanuit Zeewolde organiseren, is dit een ideale situatie voor het Zeewoldese bedrijfsleven. Zoveel mogelijk zaken doen met lokale ondernemers stimuleert ook de bedrijvigheid en banengroei in Zeewolde.

Jan-Willem van Burgsteden vertelt: Persoonlijk vind ik dat atletiek dichtbij ondernemen staat! Discipline en doorzetten zijn voor zowel ondernemers als gemotiveerde sporters een vereiste om een goede prestatie neer te zetten. Voor mij is hardlopen (fitness) altijd een uitlaatklep geweest om het hoofd even leeg te maken. Hierdoor kan ik de dagelijkse hectiek beter verwerken en blijf ik zoveel mogelijk uit de stressmodus. Ook dragen wij deze mooie atletiekbaan een warm hart toe, vandaar het initiatief om een gratis printer weg te geven.

Mocht u de showroom van d&b grafisch printen willen bezoeken, voor een demonstratie of adviesgesprek neem dan contact op met het verkoopadviesteam via telefoon:  036-549 05 80.

 

 

Jan-Willem van Burgsteden overhandigt OKI kantoorprinter aan Sybrigje Westerhof    Jan-Willem van Burgsteden overhandigt OKI kantoorprinter aan Sybrigje Westerhof    Jan-Willem van Burgsteden overhandigt OKI kantoorprinter aan Sybrigje Westerhof