socialbanner

Nog enkele kaarten voor Family&Friends-concert

Tuesday 14 November 2017

Nog enkele kaarten voor Family&Friends-concert

Het koor Voice zal zaterdag 18 november haar Family&Friends concert geven in theater de Kluit. De kaartverkoop voor het concert gaat voorspoedig. De voorstelling van 18.30 uur is inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de twee andere voorstellingen om 15.00 uur en 21.00 uur.

Het belooft een afwisselende avond te worden met veel zang en muziek waar familie en vrienden van Voice hun steentje aan zullen bijdragen. Dit alles onder begeleiding van een eigen gelegenheidsband met daarin natuurlijk dirigent Tim Breel, op piano Jasper van der Deen en Willem Hoving, op basgitaar Martin Hoving en op drums Mike Kerkhoven.

Inge Joldersma zal de concerten presenteren en de lieden aan elkaar praten. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Voice zingt onder andere Somebody to Love van Queen en een eigen geschreven medley van meerdere Nederlandstalige nummers.

Kaarten zijn te bestellen via email: pr@voicezeewolde.nl of verkrijgbaar aan de deur van de Kluit voor aanvang van het concert.

Op de foto staat de gelegenheidsband die Voice alle drie de concerten zal begeleiden.

 

 

 

Nog enkele kaarten voor Family&Friends-concert    Nog enkele kaarten voor Family&Friends-concert    Nog enkele kaarten voor Family&Friends-concert