socialbanner

‘Uitgestelde koffie’ kan weer besteld worden

Tuesday 14 November 2017

‘Uitgestelde koffie’  kan weer besteld worden

In samenwerking met Stichting Arme Kant Zeewolde, Stichting Present en De Oude Bieb wordt de ‘uitgestelde koffie’ weer geïntroduceerd. Door deze mooie samenwerking kan iedereen een ander even laten genieten van lekkere koffie.

De ‘uitgestelde koffie’ is een kopje koffie (of thee) dat kan worden gekocht vóór mensen die niet altijd de luxe hebben dit te kunnen betalen en dóór mensen die de ruimte hebben dit wel te doen. En er zijn genoeg mensen die dit kopje koffie verdienen!
Bij de Oude Bieb aan de Raadhuisstraat kan men nu zo’n ‘uitgestelde koffie’ bestellen, bijvoorbeeld samen met een kopje koffie / thee voor u zelf. Deze rekent u tegelijkertijd af en dat wordt in het kassasysteem opgeslagen. Eens per maand worden alle ‘uitgestelde koffie aankopen’ in de vorm van munten aan stichting Arme Kant Zeewolde gegeven. Zij delen de munten uit aan de mensen waarvan zij weten dat ze dit kunnen gebruiken. En met zo’n munt kan de ontvanger dan een koffie of thee -geniet-moment ervaren.

Zowel De Oude Bieb als Stichting Arme Kant Zeewolde en Stichting Present is blij dat op deze manier weer mensen gesteund kunnen worden.
 

Op de foto staan: v.l.n.r.  Aad van Schie  (Arme Kant Zeewolde), Lourens Boomsma ( Stichting Present), Wenda Westerhuis (Oude Bieb).

 

‘Uitgestelde koffie’  kan weer besteld worden    ‘Uitgestelde koffie’  kan weer besteld worden    ‘Uitgestelde koffie’  kan weer besteld worden