socialbanner

Feest bij jarige Modelin-Boutique Lingerie

Tuesday 6 November 2018

Feest bij jarige Modelin-Boutique Lingerie

Modelin-Boutique Lingerie bestaat 1 jaar. “En wie jarig is trakteert!”, laat Diana van der Meer weten. De eerste verjaardag van de lingeriespeciaalzaak in de Raadhuisstraat wordt de hele maand november gevierd! Iedere week zijn er leuke aanbiedingen en in de feestelijk versierde winkel ligt voor iedere kopende klant een klein presentje klaar. Vaste klanten kunnen deelnemen aan een workshop lingeriestyling op 13 en 22 november. Tijdens deze gezellige avond, met een hapje en een drankje, krijgen zij allerlei praktische en handige tips over lingerie. Aansluitend bestaat de gelegenheid om wat leuks te passen. Aanmelden kan in de winkel of op de website. Vrijdagmiddag 16 november komt Miss Flevoland en zal dan de collectie showen in de winkel.

Modelin-Boutique Lingerie wil er ook voor de senioren zijn. “Speciaal voor diegenen die slecht ter been zijn of door omstandigheden niet naar de winkel kunnen komen, bieden we de mogelijkheid om een afspraak aan huis te maken”, licht Diana toe. “Een telefoontje naar de winkel, telefoon: 036-522 0202, is al voldoende.” 

Onderneemster Diana van der Meer, die met vaste kracht Angelique haar lingeriezaak runt, kijkt tevreden terug op het eerste jaar. “Je merkt dat de mensen blij zijn dat ze in eigen dorp terecht kunnen voor lingerie, maar ook voor bad- en nachtmode. Onze ervaring is ook dat er steeds meer mensen van buiten Zeewolde in de winkel komen. Met name de persoonlijke aandacht wordt zeer gewaardeerd.” Ondanks dat de winkel niet ruim is, is de collectie verrassend groot. Modelin-Boutique biedt lingerie en ondermode van de merken Prima Donna, Marie Jo, Chantel, Passionata, Nina von C., After Eden, Triumph, Sloggi, Anita en Ringella. Nieuw in de collectie is de nachtmode van Cyell, Ringella en Charlie Choe. Van Charlie Choe zijn er ook pyama’s voor jongen en meisjes. Voor mooie en warme benen heeft Modelin-Boutique panty’s en maillots (van fijn cashmere) van het merk Oroblu.

 “We hebben dus voor iedereen wel wat wils”, aldus Diana. “En mocht het voorkomen dat een bh niet helemaal past, dan hebben we een coupeuse beschikbaar om deze perfect passend te maken. We zijn tenslotte een speciaalzaak.”

 

 

Feest bij jarige Modelin-Boutique Lingerie    Feest bij jarige Modelin-Boutique Lingerie    Feest bij jarige Modelin-Boutique Lingerie