socialbanner

Bestuur Stichting Avondvierdaagse Zeewolde krijgt versterking

Tuesday 14 November 2017

Bestuur Stichting Avondvierdaagse Zeewolde krijgt versterking

Stichting Avondvierdaagse Zeewolde gaat, in haar nieuwe vorm, het derde jaar in. Het evenement staat voor vier dagen wandelplezier, voor groot en klein, door het eigen mooie Zeewolde. Onlangs heeft het bestuur van de stichting versterking gekregen van een aantal enthousiaste nieuwe leden. Het betreft allemaal vrijwilligers die het lokale wandelevenement een warm hart toedragen. Het huidige bestuur wordt nu gevormd door: Annet de Jonge (voorzitter), Erna Mensink (secretaris), Veronique Vedder (penningmeester), Robert Ambrozic (algemeen bestuurslid – vice voorzitter), Marieke de Boer (algemeen bestuurslid – sponsors en vrijwilligers), Edwin Blaauw (algemeen bestuurslid – routes en veiligheid) en Kerstin van der Elst (algemeen bestuurslid – tent).

De avondvierdaagse in Zeewolde wordt in 2018 gelopen van 5 tot en met 8 juni. “Samen gaan we proberen er weer een mooi jaar van te maken”, laat Erna Mensink weten. Het bestuur benadrukt wel dat zij het evenement niet alleen kan organiseren. “Zonder vrijwilligers geen avondvierdaagse!” Iedereen die een handje mee wil helpen om dit dorpsevenement mogelijk te maken, is van harte welkom. Vrijwilligers kunnen op alle fronten worden ingezet. Je hoeft niet perse alle avonden te helpen. Dat is voor de organisatie natuurlijk wel fijn, maar het is geen verplichting.”

Aanmelden kan via de e-mail: avondvierdaagsezeewolde@outlook.com of Facebookpagina Stichting Avondvierdaagse Zeewolde.

 

 

 

 

Bestuur Stichting Avondvierdaagse Zeewolde krijgt versterking    Bestuur Stichting Avondvierdaagse Zeewolde krijgt versterking    Bestuur Stichting Avondvierdaagse Zeewolde krijgt versterking