socialbanner

De boot van Sinterklaas is in zwaar weer terecht gekomen

Tuesday 14 November 2017

De boot van Sinterklaas is in zwaar weer terecht gekomen

Vorige week bleek dat de Regelpiet zich wat zorgen maakte voor het begin van de reis vanuit Spanje naar Nederland, de weersvoorspellingen waren niet zo best.

Over een paar weken komt Sinterklaas in Nederland op 18 november aan in Dokkum. Een week later op 25 november om ongeveer 13.30 hoopt Sinterklaas voet aan wal te zetten in de Aanloophaven van Zeewolde. Vanaf komende maandag 13 november 2017 kan iedereen dagelijks op NPO 3 om 18.00 uur zien hoe de reis naar Nederland verloopt.

Het Intochtcomité van Zeewolde heeft moeite met contactleggen met de boot van Sinterklaas. Het is bekend dat Sinterklaas is vertrokken met de Pakjesboot en alle Pieten, maar het contact onderweg verloopt niet zoals gewend. Via een oude marifoon is er wel contact geweest, maar dat klonk niet zo best. De boot is inderdaad in zwaar weer terecht gekomen. Het storm en regent erg hard. Van de flarden die het intochtcomite opving van Regelpiet zijn er al veel pakjes nat geworden…. Dit ziet er niet best uit. Er wordt gehoopt dat het weer snel beter wordt en dat er snel meer contact kan zijn met de Regelpiet om te weten te komen hoe het met de pakjes staat.

 

De boot van Sinterklaas is in zwaar weer terecht gekomen    De boot van Sinterklaas is in zwaar weer terecht gekomen    De boot van Sinterklaas is in zwaar weer terecht gekomen