socialbanner

Fortissimo te sterk voor VV Zeewolde 

Tuesday 14 November 2017

Fortissimo te sterk voor VV Zeewolde 

VV Zeewolde speelde zaterdag 11 november thuis tegen  Fortissimo. Het overwicht van VV Zeewolde werd in de 30e minuut eindelijk bekroond met een fraai doelpunt van Tomas Butz. Op aangeven van Pino Wouters scoorde de middenvelder vanaf een meter of 20. Fortissimo was niet uit het veld geslagen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook, want vanaf ongeveer vijfendertig meter haalde Roy Bijsterveld uit waarbij de bal rakelings langs de paal en de tevergeefs duikende doelman Romero Butz in het net belandde.

In de rust bleek Jesse Oving niet verder te kunnen en werd vervangen door Chris Hoppen. Direct na rust trok Anas el Hassnaoui zich niks aan van de reputatie van Romero Butz als penalty-killer en schoot onberispelijk de 1-2 binnen.

VV Zeewolde probeerde het tij te keren door meer snelheid in de aanvalslinie van Zeewolde te brengen. Pino Wouters moest plaats maken voor Jasko Etomovic. VV Zeewolde ging toen wel meer aanvallen maar speelden de mogelijkheden niet goed uit. In de omschakeling werd het middenveld van VV Zeewolde steeds vaker overlopen door Fortissmo. De 1-3 viel uiteindelijk in de 82e minuut. Een hoekschop kon ongehinderd worden ingekopt door Anas el Hassnaoui. In de laatste minuten verprutste VV Zeewolde nog een paar mogelijkheden maar de grootste kans was Fortissimo en die gingen tevreden en met een terechte overwinning terug naar Ede.

De foto is gemaakt door Michel Zrour.

 

 

Fortissimo te sterk voor VV Zeewolde     Fortissimo te sterk voor VV Zeewolde     Fortissimo te sterk voor VV Zeewolde