socialbanner

IMZ met nieuwe dirigente naar Kerst Zing-in

Tuesday 14 November 2017

IMZ met nieuwe dirigente naar Kerst Zing-in

Het Interkerkelijk Mannenkoor Zeewolde, organisator van de jaarlijkse Kerst Zing-in, heeft besloten om de samenwerking met dirigent Lex Barten met ingang van januari 2018 te beëindigen. Ondanks het feit dat de koorleden met Lex de afgelopen twee jaar goed hebben samen gewerkt en dat veel  leden, vooral technisch, veel geleerd hebben, werd toch besloten niet samen verder te gaan.

In onderling overleg werd besloten dat Lex zijn functie per direct neer zou leggen en het koor IMZ niet meer tot het einde van dit jaar zou dirigeren. Met andere woorden, IMZ moest voor de Kerst Zing-in een andere dirigent zoeken. En die was vrij snel gevonden, want Catharina Keekstra zal in ieder geval tot en met de Kerst Zing-in, het koor IMZ dirigeren. Samen met pianiste Marjan Hartgers vormt Catharina een goed duo.

Catharina is geen onbekende in de muziekwereld van Zeewolde. Zo dirigeert zij het jeugdorkest van AMVZ, speelt trompet/bugel  bij AMVZ en begeleidt op dit moment alle kandidaten van Maestro Zeewolde, wat op zaterdag 15 december in de Lux wordt uitgevoerd.

Tijdens de Kerst Zing-in op zaterdag 16 december in Open Haven kunt u het mannenkoor IMZ, maar ook kinderkoor de Bengeltjes en een groep jonge mannen die optreden onder de naam “Polderboys”, beluisteren. Zij zullen die avond een zeer gevarieerd programma presenteren, waarin ook veel plaats is gemaakt voor samenzang.

Voor meer informatie via: www.mannenkoor-zeewolde.nl.

 

 

IMZ met nieuwe dirigente naar Kerst Zing-in    IMZ met nieuwe dirigente naar Kerst Zing-in    IMZ met nieuwe dirigente naar Kerst Zing-in