socialbanner

Haanen & Ferneij in kerstsferen

Tuesday 4 December 2018

Haanen & Ferneij in kerstsferen

Na de decemberacties van afgelopen jaren zoals bijvoorbeeld “Raad waar die staat” en “Loop voorop en vind die envelop!”, zet Haanen & Ferneij de traditie voort met een kerstactie.

Dat is een actie met de kerstgedachte als basis: “de Wensboom”. Als jarenlange sponsor van Winterworld Zeewolde in het centrum is dit waar het allemaal begint: alle schaatsende kinderen tot en met 12 jaar mogen daar een wenskaart invullen voor een ander. Wil je oma al jarenlang een keer naar het theater, maar komt het er niet van of is je vriendje ziek en zou hij ook graag een keer willen schaatsen, schrijf het op een kaartje, breng het bij Haanen & Ferneij Makelaardij op kantoor en hang het in de “Wensboom”!  Wanneer je je wens bij Haanen & Ferneij inlevert ontvang je een coole schaatsmuts! Natuurlijk mag je ook bij Haanen & Ferneij Makelaardij op kantoor een wenskaart invullen en in de Wensboom hangen.

Zij gaan daarna bekijken of jouw wens in vervulling kan gaan en zullen elke maand in 2019 twee wensen kiezen om in vervulling te laten gaan. Op de facebookpagina van Haanen & Ferneij kun je kijken of je wens uitverkoren is.

 

 

 

Haanen & Ferneij in kerstsferen    Haanen & Ferneij in kerstsferen    Haanen & Ferneij in kerstsferen