socialbanner

Joris’ Kerstboom in de bibliotheek

Tuesday 4 December 2018

Joris’ Kerstboom in de bibliotheek

In de FlevoMeer Bibliotheek staat van donderdag 6 tot en met 23 december een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In de bibliotheek kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen om hun dierbare in het licht te zetten.

Naast de kerstboom in de bibliotheek staat er een tafel met kerstballen. Deze kunnen bezoekers vullen met hun persoonlijke boodschap, een tekening of een foto van een persoon die veel voor hen betekent. Ze kunnen een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom.

De kerstboom vol kerstgedachten wordt een ontmoetingsplaats. Het versieren en ophangen van de kerstballen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. Erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst. In de bibliotheek is er van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur een bibliotheekmedewerker aanwezig om mensen op weg te helpen en een luisterend oor te bieden.

 

 

Joris’ Kerstboom in de bibliotheek    Joris’ Kerstboom in de bibliotheek    Joris’ Kerstboom in de bibliotheek