socialbanner

Pietenhuis was een groot succes

Monday 3 December 2018

Pietenhuis was een groot succes

Het Pietenhuis was zondag 2 december voor de laatste keer dit Sinterklaasseizoen open. Vanuit de organisatie, die loopt vanuit Stichting Pieten on Tour, wordt teruggekeken op een zeer geslaagde periode. Maar het is voor Pieten on Tour zelf nog niet afgelopen. Tot en met 5 december zijn zij razend druk met het afleggen van Bedrijfs- en huisbezoeken. Ook die zijn al meer dan geslaagd. ‘We hebben een recordaantal boekingen binnengekregen dit jaar’, laat Marcel Nijhof, voorzitter van Pieten on Tour, trots weten. Op de vraag of er nog geboekt kan worden antwoordt hij resoluut, ‘Ik durf niets meer te zeggen, het gaat zo hard.

Nu “Pietenhuis 2018” is afgesloten zijn ze toch wel benieuwd naar de opbrengst, maar daarover laat Marcel niets los. Wel heeft hij nog wat andere cijfers klaarliggen: Zo zijn er in totaal negentien verschillende Pieten in het Pietenhuis geweest, waren er 26 muizen verstopt en telde de pot met pepernoten in de bakkerij maar liefst 366 pepernoten.

De daadwerkelijke bekendmaking van het eindbedrag is woensdag 5 december om 20:00 uur tijdens de slotavond van Pieten on Tour bij KaapFlevo.

 

 

 

 

Pietenhuis was een groot succes    Pietenhuis was een groot succes    Pietenhuis was een groot succes