socialbanner

Pieten on Tour haalt 19.000 euro op voor de Sinterklaasbank

woensdag 6 december 2017

Pieten on Tour haalt 19.000 euro op voor de Sinterklaasbank Pieten on Tour haalt 19.000 euro op voor de Sinterklaasbank

Het Sinterklaasfeest eindigde dinsdag 5 december jl. in KaapFlevo in een geweldige ontlading bij de vrijwilligers van Stichting Pieten on Tour toen, bij het bekendmaken van de opbrengst, de draaiende cijfers bleven staan op het fantastische eindbedrag van maar liefst 19.003,67 euro! Hiermee is het streefbedrag van vorig jaar, dat stond op 16.600 euro, ruimschoots overtroffen. Iedereen viel elkaar in de armen en hier en daar werd zelfs een vreugdetraantje weggepinkt. “We zijn vreselijk trots op wat we hebben neergezet met alle mensen en sponsoren om ons heen”, liet Marcel Nijhof, voorzitter Stichting Pieten on Tour, weten. Burgemeester Gorter sprak van een fantastisch resultaat.

Met het opgehaalde geld kan de Sinterklaasbank volgend jaar weer fijn uitpakken met cadeautjes voor kinderen uit gezinnen die daar zelf onvoldoende financiële middelen voor hebben. Het geld wordt in eerste instantie besteed aan Zeewoldese kinderen. Voor hen wordt ieder jaar een fantastisch Sinterklaasfeest georganiseerd in De Kluit. Onder meer met dank aan AKZ en de Voedselbank. Met het deel dat overblijft maakt de Sinterklaasbank kinderen in het hele land blij.

 

 

Pieten on Tour haalt 19.000 euro op voor de Sinterklaasbank    Pieten on Tour haalt 19.000 euro op voor de Sinterklaasbank    Pieten on Tour haalt 19.000 euro op voor de Sinterklaasbank